Nederlands Deutsch English

Brake disc right BMW

Brake disc right BMW


Een goede remschijf voor de voorzijde (rechs) is een zeer belangrijk onderdeel van de veiligheid op je BMW. Om die reden hebben wij gekozen voor het gerenomeerde merk Ferodo. Ferodo is producent van remschijven voor motoren en wordt ook toegepast in de racerij. Read more ...


Search by motorcycle
  
If you cannot find brakepads for your motorcycle, you can find the correct brakepads with the search-tool of Ferodo:
Click here to search in the catalog
Displaying 1 to 60 (of 64 products)
1 2  
Displaying 1 to 60 (of 64 products) 1 2  

Info Brake disc right BMW

Een goede remschijf voor de voorzijde (rechs) is een zeer belangrijk onderdeel van de veiligheid op je BMW. Om die reden hebben wij gekozen voor het gerenomeerde merk Ferodo. Ferodo is producent van remschijven voor motoren en wordt ook toegepast in de racerij.

Vervangen van de remschijf

Het vervangen van een remschijf van je BMW is een klus die met geringe technische kennis kan worden uitgevoerd, maar dient wel zorgvuldig te worden gedaan aangezien het toch om de rem gaat op je motor. Gebruik hiervoor het juiste gereedschap. Daarnaast is het ZEER BELANGRIJK dat alles weer goed wordt vastgezet en vastgedraaid op de door de fabrikant aangegeven momenten (Nm). Dus bij twijfel is het altijd te adviseren deze bij de een motorzaak te laten monteren. Het advies is om de schroeven, waarmee de schijfrem wordt vast gezet, kun je het beste insmeren met iets keramisch vet om te voorkomen dat deze schroeven zich vast vreten.

Juiste remschijf voorzijde vinden

Om de schijfrem voor de rechter voorzijde te vinden die voor je BMW geschikt is, kun je gebruik maken van de selector om te zoeken op onze webshop. Mocht daar eventueel geen remschijf worden gevonden voor je BMW, kun je ook eventueel rechtstreeks in de database van Ferodo zoeken. Aan de hand van het typenummer kun je dan de juiste remschijf in onze webshop vinden.