Nederlands Deutsch English

Clutch line Suzuki

Clutch line Suzuki


Originele koppelingsleidingen van Suzuki motoren kunnen na verloop van tijd slijten, waardoor ze wat sponsig aanvoelen en ook dat je koppeling niet meer goed aangrijpt. Met koppelingsleidingen van Goodridge krijgt je Suzuki de volledige koppelingskracht weer terug. De koppelingsleidingen van Goodridge voor je Suzuki zijn van topkwaliteit en zowel de leidingen alsook de koppelingen zijn in diverse kleuren te krijgen. Daarmee zijn ze volledig aan te passen aan het design van je motor en wordt een ware blikvanger. Read more ...


Search by motorcycle
  
Displaying 1 to 12 (of 12 products) 1 

Info Clutch line Suzuki

Originele koppelingsleidingen van Suzuki motoren kunnen na verloop van tijd slijten, waardoor ze wat sponsig aanvoelen en ook dat je koppeling niet meer goed aangrijpt. Met koppelingsleidingen van Goodridge krijgt je Suzuki de volledige koppelingskracht weer terug. De koppelingsleidingen van Goodridge voor je Suzuki zijn van topkwaliteit en zowel de leidingen alsook de koppelingen zijn in diverse kleuren te krijgen. Daarmee zijn ze volledig aan te passen aan het design van je motor en wordt een ware blikvanger.

Montage koppelingsleiding Suzuki

Montage van de koppelingsleiding is eenvoudig. Echter wel een klus waarbij met name het ontluchten van de remleiding zeer belangrijk is dat dit goed gebeurd. Als er namelijk teveel lucht in de koppelingsleiding van je Suzuki zitten, dan voelt deze sponzig of wazig aan en zul je ook zeker niet de volledige koppelingskracht kunnen benutten.